Start / David Austin's Mycorrhizal Fungi

de Engelse rozenkweker David Austin heeft zijn jarenlange ervaring gebruikt voor het aanpassen en verbeteren van de plantvriendelijke schimmels en de samenstelling hiervan. 
Het resultaat : Start

kort en krachtig; de naam dekt de lading.

START.  De opvolger van het alom bekende middel rootgrow. Door toevoeging van 18 verschillende soorten nuttige schimmels en bacteriën is START het beste wat u rozen, maar ook bijna alle andere planten kunt geven bij aanplant.

Door de biologische werking verbetert de waterhuishouding en voedselbufferende vermogen van uw grond.

Versterkt de weerstand van uw rozen.

1 zakje (90 gram.) is voldoende voor 3 rozen.

het nadeel: uitsluitend verkrijgbaar in kleine zakjes met de originele Engelstalige gebruiksaanwijzing:

Voor het gebruik bij meerdere rozen hebben een 10-pack samengesteld of u kunt kiezen voor Rozenstart, de grootverbruik verpakking van start.

 

!

David Austin's Mycorrhizall Fungi (START) 90 gram

START.  De opvolger van het alom bekende middel rootgrow. Door toevoeging van 18 verschillende soorten nuttige schimmels en bacteriën is START het beste wat u rozen, maar ook bijna alle andere planten kunt geven bij aanplant. Door de biologische werking verbetert de waterhuishouding en voedselbufferende vermogen van uw grond. Versterkt de weerstand van uw rozen. 1 zakje (90 gram.) is voldoende voor 3 rozen.

10-pack David Austin's Mycorrhizall Fungi

START.  De opvolger van het alom bekende middel rootgrow. Door toevoeging van 18 verschillende soorten nuttige schimmels en bacteriën is START het beste wat u rozen, maar ook bijna alle andere planten kunt geven bij aanplant. Door de biologische werking verbeterd de waterhuishouding en voedselbufferende vermogen van uw grond. Versterkt de weerstand van uw rozen.
10 zakjes, voldoende voor 30 rozen.